fbpx

Apartamente Drumul Taberei

Etapa 1

Finalizat în 2020, primul bloc a fost vândut integral.

Apartamente de vanzare Drumul Taberei - Apartamente bloc nou Drumul Taberei

Etapa 2

A doua fază a proiectului constă în construirea unui bloc cu regim de înălțime S+P+8 etaje, respectiv 63 de apartamente. Finalizat August 2023.

Etapa 3

A treia fază a proiectului constă în construirea unui bloc cu regim de înălțime S+P+8 etaje, respectiv 55 de apartamente. Termenul de finalizare prevăzut pentru cea de a treia fază este luna Noiembrie 2024.

Etapa 1

Finalizat în 2020, primul bloc a fost vândut integral,

Apartamente de vanzare Drumul Taberei - Apartamente bloc nou Drumul Taberei

Etapa 2

A doua fază a proiectului constă în construirea unui bloc cu regim de înălțime S+P+8 etaje, respectiv 63 de apartamente. Finalizat în luna August 2023.

Etapa 3

A treia fază a proiectului constă în construirea unui bloc cu regim de înălțime S+P+8 etaje, respectiv 55 de apartamente. Termenul de finalizare prevăzut pentru cea de a treia fază este luna Noiembrie 2024

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi telefonic la numărul
Sau cere o ofertă prin e-mail!

Garsoniere și Apartamente în Drumul Taberei

Ești în căutarea unei garsoniere sau a unui apartament de în bloc nou din cartierul Drumul Taberei? Alege din oferta Valea Doftanei Residence. Garsoniere și apartamente, cu suprafețe generoase, la 10 minute de metrou(stația Valea Ialomiței, de pe magistrala Drumul Taberei) și 1 minut de stația de STB/RATB.
Toate apartamentele beneficiază de finisaje premium, cu centrală proprie și încălzire în pardoseală.

Complexul Valea Doftanei Residence, din Drumul Taberei, beneficiază de locuri de parcare, în parcarea subterană, sau supraterană, cu prețuri de la 7500EUR(TVA incl.)

Pentru mai mult informații despre proiect sau pentru a programa o vizionare, ne poți apela la numărul 0774.529.011 sau ne poți scrie la valeadoftaneivanzari@gmail.com

!!! Ultimele apartamente disponibile !!!

X