fbpx

Detalii Proiect

Garantăm o calitate superioară a construcției și a finisajelor!

Folosim numai materiale de primă calitate, lucrăm cu cea mai mare atenție și nu lăsăm defecte neremediate pe care să ai neplăcerea să le descoperi după achiziționarea locuinței. În plus, prin serviciul de post vânzare, te asigurăm că dacă se întâmplă totuși să apară vreo problemă pe perioada de garanție, te vom ajuta să o rezolvi cu operativitate. 

Fiecare apartament este realizat cu grijă, astfel încât  să nu prezinte defecte. Folosim materiale și finisaje de cea mai bună calitate și facilități premium cum ar fi încălzirea în pardoseală sau obiectele sanitare de super calitate .

01.

Structură

Structura de tip beton armat  – fundația este de tip radier general.

Structura de rezistenta este formata din:

 • Radier general
 • Elementele verticale lamelare si stalpi sunt confectiuonate pe 2 etaje
 • La golurile de trecere prin elemenetele verticale, armatura a fost suplimentata si folosite armari in forma de X.
 • Elemente orizontale
  • Placa
  • Grizii
  • Centuri si boiandrugi

Clasa de beton folosita este o clasa superioara C30/37,echivalent marca B 450.

Armatura este BST 500S cu diametre de la ∅8 – 32.

Ranforsare speciala pentru zona lifturilor, armari in forma de X

02.

Acoperiș

Acoperișul clădirii este tip terasa plana în conformitate cu proiectul si înglobează termoizolația, betonul de panta, sistemul hidroizolant si protecția pentru hidroizolație realizata cu pietriș sau șapă de protecție. Izolatia terasei este lucrata de IZOCLASS.

Straturi acoperis tip terasa plana:

 • Placa beton
 • Bariera de vapori, membrana anti condens.
 • Polistiren de inalta densitate EPS 200
 • Sapa de panta de cu grosime 5-10 cm.
 • Hidroizilatie bituminoasa peste care se aplica un strat de membrana PP3 si un strat de membrana PP4 cu ardezie.

Toate sarpantele membranelor au fost colectate la tevile pluviale cu sifoane de pardoseala.

03.

Fațadă și izolații

Fațadă cu elemente de închidere din beton și bloc ceramic cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vata minerala, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă. Pervaz exterior ferestre si uși balcon realizat din tabla .

04.

Compartimentări despărțitoare și de compartimentare

Compartimentări interioare realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie: Pereți despărțitori între apartamente din cărămidă,  sau beton armat tencuiti, iar pereții despărțitori cu caramida tencuita, gletuita si vopsita, obținând prin acest sistem un grad mai mare de planeitate în finisaje si valori de izolare acustică foarte ridicate. Finisajele pereților realizate cu vopsea lavabilă.

05.

Finisaje

Finisaje pe pereți în sufragerie, dormitoare și holuri vopsite cu vopsea lavabilă, finisaj mat in conformitate cu fisa de finisaje. Băi cu placaj ceramic de primă calitate MARAZZI.

06.

Tavane false

Tavan fals din plăci de gipscarton vopsite cu vopseluri lavabile.

07.

Tâmplărie exterioară

 

Tâmplăria exterioară la ferestre și uși de balcon pe toată înălțimea din PVC cu sticlă termoizolantă, SALAMANDER. Proiectarea fațadelor noastre în ansamblu permite atingerea unor valori de izolare acustică și termică excelente. Ușa de intrare în locuință de prima calitate cu închidere de siguranță de la PINUM.

08.

Tâmplărie interioară

Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate PINUM. (Pervaz și tocuri pentru uși de prima calitate și finisaje similare cu foaia de ușa. Ușile pentru baie vor fi prevăzute cu încuietoare.)

valea-doftanei-residence-2022
09.

Pardoseli

Parchet laminat clasa de trafic montat flotant peste folie dedicata.
Plintă finisată în ton cu tâmplăria interioară. Băi cu pardoseli din plăci ceramice MARAZZI. Balcoane: Pardoseală din gresie antiderapantă pentru exterior MARAZZI.

10.

Obiecte sanitare

Obiecte sanitare din porțelan sanitar de prima calitate, culoarea albă, complet echipate.

11.

Încălzire și alimentare cu apă

Încălzirea locuințelor este realizată cu centrală termică în condensație, cu alimentare cu gaze naturale, proprie fiecărui apartament iar distribuția interioară a agentului termic se face prin distribuitor, cu conducte tip PEX sau similar.
Alimentarea cu apă este asigurată din rețeaua de distribuție existentă în zonă. Fiecare apartament este alimentat separat și contorizat separat cu contor individual. În grupul sanitar principal se va realiza preinstalarea pentru mașina de spălat rufe, respectiv alimentare și evacuare apă și o priză electrică.
Realizăm și preinstalarea unității de AC.

12.

Instalații electrice și telecomunicații

Instalații electrice, realizata cu tub de protecție.. Instalare sisteme de cablaj pentru telecomunicatii. Controlul accesului se va realiza prin interfon automat conectat între locuință, ușa de acces principal la parcelă și holul de intrare.

13.

Parcare

Ușa secționala de garaj pregătită pentru acționare prin telefon. În parcare, podea din beton, beton șlefuit, cu semnalizare și marcare. Rampe de acces din beton antiderapant sau marcat. Instalație de protecție contra incendiilor în conformitate cu Legislația în vigoare.

14.

Lifturi

Instalarea ascensoarelor marca OTIS sau similar, cu funcționare prin cabluri din oțel protejat cu poliuretan reducând vibrația și oferind o deplasare suavă și silențioasă. Instalarea ușilor automate se cabinei cu comandă de urcare și coborâre pana in parcare.

15.

Sustenabilitate

Respectăm mediul înconjurător și proiectăm locuința dvs. adaptând soluțiile de construcție cele mai inovatoare și produsele cele mai avansate pentru a oferi un grad înalt de sustenabilitate în construcția și întreținerea cotidiană. Locuințe cu o înaltă eficientă energetică. Memoriul de calități va putea suferi modificări din rațiuni tehnice sau determinate de restricții ale pieței de materiale, însă nu vor afecta calitatea apartamentului propusa initial.

*planurile, randarile, imaginile, materialele grafice si schitele prezentate pe site-ul au strict caracter informativ

Toate locuințele sunt proiectate pentru a oferi spații optime, luminoase, și terase generoase. 

Garsoniere Studio
Apartamente 2 Camere
Apartamente 3 Camere

!!! Ultimele apartamente disponibile !!!

X